Kinderstoel Up!


Compact en ergonomisch design

In een kindvriendelijk huis moet een kinderstoel niet meer ruimte innemen dan nodig is. Daarom is de Kidsmill Up! zeer compact en steken de poten niet uit. Je kindje wordt op de juiste manier ondersteund door een stevige rugleuning, een voetensteun en een bijpassende veiligheidsbeugel.


Groeit met je kindje mee

Een kinderstoel die met je kindje meegroeit, dat is nog eens handig! De Kidsmill Up! is volledig verstelbaar en aan te passen aan iedere levensfase van je kindje. Zowel de zithoogte als de voetensteun is verstelbaar zodat je steeds een comfortabele zithouding kunt creëren voor je kindje.


Kies je accessoires

Voor de Kidsmill Up! zijn diverse bijpassende accessoires ontworpen. De veiligheidsbeugel in dezelfde kleur als de kinderstoel is al bij de aankoop inbegrepen. Daarnaast is ook nog een eetblad in dezelfde kleur verkrijgbaar. Met een zitverkleiner maak je de kinderstoel nog comfortabeler.


Passend bij je interieur

De Kidsmill Up! is verkrijgbaar in diverse, moderne kleuren. Ook het eetblad is in een bijpassende kleur verkrijgbaar. Zo creëer jij een kinderstoel die voldoet aan jouw wensen en die past in jullie interieur. En je kindje? Die zal zeker genieten van het spelen en eten in deze kinderstoel!

Kinderstoel Up!

De ontwerpers van de Kidsmill Up! Kinderstoel wilden een mooie, praktische kinderstoel maken waar je jarenlang plezier van hebt. En dat is gelukt! De stevige Kidsmill Up! is gemaakt van massief beukenhout en kan tegen een stootje.

Meegroeistoel

De Kidsmill Up! is te gebruiken vanaf 6 maanden en groeit met je kindje mee tot je kindje groot genoeg is om op een gewone stoel te zitten. Dat betekent dat je jarenlang plezier hebt van deze kinderstoel.

Gebruiksgemak

Als er iets een plek is waar veel geknoeid wordt, dan is het wel in de kinderstoel. Een beker melk die eroverheen gaat of een lepel die niet in het mondje terecht komt, iedereen kent het wel. Gelukkig is de Kidsmill Up gemakkelijk schoon te maken. Zo heeft je kindje altijd een schone kinderstoel!

Veiligheid

De Kidsmill Up! Kinderstoel staat stevig op de vloer, ook wanneer je kindje er zelf op klautert. De kinderstoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988 en wordt geleverd inclusief een veiligheidsbeugel en tussenbeenriem. Zo voorkom je dat je kindje zelf uit de kinderstoel klimt.

Eigenschappen

  • - Geschikt vanaf 6 maanden
  • - Gemaakt van massief beukenhout
  • - Zitting en voetensteun in hoogte verstelbaar
  • - Inclusief veiligheidsbeugel en tussenbeenriem
  • - Ergonomisch design
  • - Afmeting kinderstoel: 40x65x33 cm.
  • - Afmeting eetblad: 41x2x40 cm.
  • - Goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnorm EN 14988

Beschikbare kleuren

Up! Colors

Black Solid Grey Grey Wash White Natural Mint

Eetblad

Up! Tray Colors

Black Solid Grey Grey Wash White Natural Mint

Kussenset

Up! Cushion Set Colors

Anthracite Taupe Sand Pink Mint